صادرات کنسانتره سیب زرد ایرانی مورد توجه خریدار کنسانتره میوه است. با توجه به توسعه روابط تجاری با روسیه، صادرات کنسانتره سیب به این کشور تسهیل شده است. ما هر هفته در حال ارسال نمونه و ثبت سفارش جدید برای کنسانتره سیب هستیم.
کنسانتره سیب
کنسانتره سیب هر سال به موجب تولید انبوه سیب توسط باغداران تولید می گردد. معمولاً سیب های لوکس و خوش قالب یا برای صادرات و یا برای فروش شب عید انجام می گردد. سیب هایی که زخمی هستند و ظاهر مناسبی برای بازار ندارند برای فراوری به کارخانجات فراورده سازی پوره و کنسانتره سازی فرستاده می شوند.
صادرات کنسانتره سیب به روسیه
کشور روسیه با بهبود روابط خود با ایران محصولات کنسانتره ای ایران را برای سایر مصارف خود نیاز دارد. از این جهت با صادرات کنسانتره سیب به این کشور می توان بازارهای خوبی را برای آن پیش بینی کرد. عمده فراورده های تولیدی در روسیه از کنسانتره سیب تولید می شود:
- تولید آبمیوه طبیعی بدون گاز
- تولید آبمیوه طبیعی گازدار
- تولید نوشیدنی های الکلی
- تولید فراورده طعم دار سیب
چطور است به جای استفاده از کنسانتره سیب لهستان و کنسانتره سیب استونی در روسیه از کنسانتره سیب صادراتی ایرانی استفاده کنیم. (Концентрат яблоки)
بسته بندی کنسانتره سیب صادراتی
عمدتاً کنسانتره سیب صادراتی را پیش از ارسال و بصورت عمده در بشکه های فلزی با کیسه اسپتیک حمل می کنند. هر پالت حاوی بشگه فلزی است و در کانتینر یخچالدار کنسانتره سیب با بریکس ۶۸ تا ۷۰ حمل می شود. عمده بسته بندی های مرسوم در اروپا برای کنسانتره صادراتی در انواع ذیل است:
- کنسانتره میوه بسته بندی حلبی در وزن های ۴، ۱۲ و ۲۵ لیتری
- کنسانتره میوه در بسته بندی کیسه اسپتیکی بشکه فلزی
- کنسانتره میوه بسته بندی گلنی در وزن های ۴، ۱۲، ۲۵، ۷۵ و ۱۵۰ لیتری
- کنسانتره میوه در بشگه چوبی
- کنسانتره سیب در تانکر فلزی
پوره سیب بهتر است یا کنسانتره سیب؟
در این قسمت به اکثر ذهنیت های شما در مورد فراورده های میوه ای اطلاع می دهیم که خواص میوه در کنسانتره سازی و پوره سازی حفظ می شود. اگر عقیده بر این است که میوه تازه خواص بیشتری دارد در آن حرفی نیست. اما کنسانتره میوه و کنسانتره سیب و پوره سیب نیز مواد بی خاصیتی نیستند.
امروزه در دنیا از کنسانتره سیب برای تولیدات آسانتر استفاده می شود که در گذشته امکان آن برای تولیدکننده بسیار سختتر بوده است. در کل از میوه ای مانند سیب در موارد ذیل استفاده می شود:
- صادرات و مصرف تازه خوری سیب
- تولید پوره سیب و کنسانتره سیب از انواع سیبی که پس سورت می شوند.
از موارد بالا نیز جهت تولیدات فراورده های ذیل استفاده می شود:
- تولید آبمیوه از کنسانتره سیب
- تولید لواشک از پوره سیب با بریکس ۳۴ تا ۴۲
- تولید تافی از پوره سیب
- تولید پودر کیک و شیرینی از پوره سیب
- تولید دوغ طعم دار از کنسانتره سیب
- تولید سس های طعمدار مانند سس کچاب و سس تنوری و ..
بسیاری از فراورده های نوین دیگر نیز امروزه از انواع کنسانتره و پوره میوه که صنایع مادر امروز میوه محسوب می شوند بدست می آیند. بسیاری از خریداران جهت تولیدات محصولات جدید با خلاقیت های بسیار خوبی و استفاده از تکنولوژی های تولید بهره می برند. خرید کنسانتره سیب امروزه به یکی از پر تیراژترین انواع کنسانتره میوه ایران و جهان تبدیل شده است.