صادرات کنسانتره انگور ایران در سال ۲۰۱۸ با تولید بهترین انواع انگور سفید و قرمز آغاز شد. کنسانتره انگور از فراورده هایی است که آبمیوه سازی های بسیاری به دنبال همکاری با آن هستند. ما بهترین کیفیت کنسانتره انگور سفید با اسید تارتارات، کنسانتره انگور سفید بدون اسید تارتارات و کنسانتره انگور سیاه را تولید و برای بازار داخل و همچنین صادرات به کشورهای روسیه، اوکراین، قزاقستان، آلمان، هندوستان، کانادا آماده کرده ایم.
grape concentrate sale for export
grape concentrate sale for export
کنسانتره میوه ایرانی
كنسانتره میوه یا افشره به معناي آب ميوه طبيعي تغليظ شده است. فایده ی تولید آن در این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن آسانتر و با صرف هزینه کمتر صورت میگیرد، علاوه بر این کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف جهت آبمیوه سازی با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب) و شکر، به حالت اولیه خود برگردانده و مورد مصرف قرار می دهند. قابلیت احیای مجدد میوه (Revive) بدون کم شدن خواص میوه (در این جا انگور مدنظر ما است) که به وسیله کنسانتره مهیا می شود سبب موارد استفاده زیادی از آن در صنعت آبمیوه سازی شده است.
تسهیل در نگهداري كنسانتره به دليل حجم كمتر آن نسبت به آب ميوه است و این که با این کار آب میوه با کیفیت در تمام فصول سال حتی فصل هایی که خود میوه موجود نباشد، به دست خواهد آمد. از جمله دیگر مشخصات كنسانتره ميتوان به شفافيت، نداشتن ناخالصي و وزن مخصوص بيشتر آن نسبت به آبميوه اشاره کرد.
تولید انواع کنسانتره میوه ایرانی
تولید انواع کنسانتره میوه که در ایران و از بهترین میوه های تابستانه و بهاره و پاییزه می باشد، در حجم عمده قابلیت عرضه بازار داخل و همچنین بازار صادرات به سایر کشورها را داراست.
تولید کنسانتره میوه ایرانی کیفیت خوبی دارد و معمولاً پاسخگو نیاز بازار داخل و همچنین صادرات کنسانتره انار به سایر کشورها نظیر روسیه، اوکراین، قرقیزستان، قزاقستان، آلمان، کانادا، آذربایجان و … می باشد. انواع کنسانتره میوه ایران یبه شرح ذیل است:
- کنسانتره انگور سفید
- کنسانتره انگور قرمز
- کنسانتره انگور سیاه
- کنسانتره پرتقال تو سرخ
- کنسانتره پرتقال ناول جنوب
- کنسانتره پرتقال شمال ایران
- کنسانتره سیب درختی
- کنسانتره انار
- کنسانتره زرشک
- کنسانتره آلبالو
- کنسانتره تمشک
- کنسانتره توت فرنگی
- کنسانتره لیمو ترش
- کنسانتره هویج
- کنسانتره طالبی
و همچنین محصولات پوره میوه ایران نیز پر کاربرد در صنایع لواشک سازی، شیرینی پزی، روکش بستنی و … است. انواع پوره میوه تولید ایران به شرح ذیل است:
- پوره هلو
- پوره زردآلو
- پوره کیوی
- پوره توت فرنگی
- پوره سیب درختی
- پوره زغال اخته
- پوره تمشک
- پوره خرما
- پوره آلو
- پوره گلابی
البته در مورد پوره میوه های خاصی نظیر پوره توت فرنگی به دلیل استقبال کم بازار، بسیاری از انواع پوره میوه ها به صورت سفارشی و برای تناژ حداقل ۵۰ تن قابل انجام است. البته در ایران انواع دیگری از پوره وارداتی نیز
تولید کنسانتره انگور ایران
تولید کنسانتره انگور در ایران سابقه بسیار طولانی ای ندارد و در کل کنسانتره سازی صنعت جدیدی است.
تولید از حمل میوه های تازه ی اولیه (دراینجا انگور) آغاز شده و با خرد شدن و حرارتدهی مقدماتی و پرس کردن انگور برای جداسازی آب انگور از لرد انگور ادامه می یابد.
در ادامه پاستوريزه كردن و خنكسازي و عبور آن از فیلترهای مخصوص، و سپس انتقال به دستگاههاي خلاء برای تغليظ، مراحل تولید كنسانتره انگور هستند.
صادرات کنسانتره انگور
صادرات کنسانتره انگور در سالهای اخیر با توجه به افت ارزش پولی کشورمان یکی از راه های گریز از کمبود نقدینگی بازار است. کشورهای با جمعیت زیاد مانند روسیه، چین، اوکراین، آلمان و … که در توجیح تولید انگور تازه و آبگیری آن تجدید نظر کرده انند برای تولید آبمیوه های الکلی و غیر الکلی خود مایل به همکاری با سایر کشورها نظیر ایران هستند. کارخانه کنسانتره سازی در ایران در شهرهای ارومیه، اصفهان، مشهد، تهران و … با کیفیت روز دنیا بهترین انواع تخصصی ذیل را با کیفیت صادراتی آماده سازی می کنند.
- کنسانتره انار صادراتی
- کنسانتره سیب صادراتی
- کنسانتره زرشک صادراتی
سایر محصولات کنسانتره ایران هنوز به صورت بهترین کیفیت در دنیا شناخته نشده است. البته در برخی محصولات مانند کنسانتره پرتقال در سالهای گذشته مهمترین تولیدکننده در دنیا بودیم که به دلیل به روز نشدن تجهیزات کارخانجات د رتولید محصولاتی مانند پالپ پرتقال و طعم کنسانتره پرتقال از کیفیت دنیا عقب مانده ایم.
در برخی محصولات نیز به تازگی بازاراهای خوبی در حال توسعه است. صادرات کنسانتره انگور به کشورهای دیگر مانند آلمان مستلزم ارتقا کیفیت تولید انگور و بهره وری و بهبود کیفیت محصولات صادراتی کنسانتره میوه است.
منبع: سایت کنسانتره و پوره میوه ایران