عمده فروش کنسانتره آب میوه نکتاری در شرکت های تولیدی انجام می شود. بیشتر بسته بندی این محصولات در قالب کنسرو شده یا قوطی های فلزی انجام می شود تا از کیفیت این محصول کاسته نشود.
تولید کنسانتره آب میوه در صنعت
از میوه های ( آلبالو، سیب، انگور و … ) برای تولید کنسانتره، پوره و آب میوه استفاده زیادی می شود.
برای تولید کنسانتره آب میوه بعد از خرد کردن آن را حرارت می دهند تا به راحتی پرس شود. آب میوه را از میوه جدا کرده و فیلتر می کنند و در مرحله آخر آن را تغلیظ کرده به این فرآیند برای میوه ها “کنسانتره سازی” می گویند.
بیشتر بدانید
تفاوت کنسانتره آب میوه با کنسانتره آب میوه نکتاری در ترکیباتی است که به آن اضافه می شود.
آب میوه نکتاری در صنعت
نوع جدیدی از محصولات تولید شده در صنایع نوشیدنی کنسانتره و آب میوه “نکتار” است. آب میوه ای که به آن ترکیباتی چون :
- آب
- شیرین کننده های ( مجاز یا غیر مجاز )
- مواد نگه دارنده و افزودنی
اضافه می شود نکتار می گویند.
بیشتر بدانید
بازار فروش کنسانتره آب میوه بیشتر از نوع نکتاری آن است، زیرا محصول کنسانتره نکتار شده کاملا طبیعی است و برای سلامتی مفید است.
فروش کنسانتره آب میوه
فروش کنسانتره میوه با کیفیت بالا و قیمت مناسب توسط کارخانه ها و مراکز تولید انجام می شود.
همچنین بعضی از کشورهای دیگر بازار بسیار خوبی برای صادرات کنسانتره میوه ایران هستند.
از این جمله می توان به کنسانتره سیب و کنسانتره انار ایرانی اشاره کرد.
بیشتر بدانید ۱
در بازار فروش کنسانتره میوه به صورت کنسرو شده است. این کار باعث سهولت در جابه جای (صادرات به کشورهای مختلف) و طول عمر محصولات است.
بیشتر بدانید ۲
فروش کنسانتره میوه در قوطی های فلزی به منظور بازیافت آن از ویژگی های است که می توان گفت باعث شده از این نوع جنس برای بسته بندی این محصول استفاده شود.
صنعت تولید آبمیوه
آب میوه از روش های مختلفی تولید شده و سپس برای فروش وارد بازار می شود.
- آبمیوه تولیدی از پوره میوه
- آبمیوه تولیدی کنسانتره میوه
مراحل تولید این دو نوع آبمیوه یکسان است، با این تفاوت در تولید آبمیوه نوع اول بعد از پرس شدن میوه و جدا کردن تفاله میوه از آب، آن را بسته بندی می کنیم اما در روش دوم مرحله “تغلیظ” وجود دارد و بعد بسته بندی صورت می گیرد.
فروش کنسانتره میوه در ایران با چه هدفی صورت گرفت؟
فروش کنسانتره میوه در ایران و سایر کشورها با هدف بهره وری بیشتر صنعت کشاورزی و حمایت از کشاورز انجام شده است.
میوه هایی که قابلیت صادرات و یا فروش و عرضه به صورت تازه خوری ندارند، با نام میوه درجه دو و یا پس سورت یا زیر درختی شناخته می شوند.
تولید کنسانتره میوه از انواع میوه پس سورت شده خود منبع درآمدی برای سورتینگ میوه و همچنین کشاورز است.
له کردن و آبگیری و تغلیظ میوه زمان ماندگاری یک میوه و یا عصاره آن را بالا می برد.
از آنجا که ما در پارس فراور تولید کنسانتره میوه را از انواع میوه تازه زیر درختی و یا پس سورت انجام می دهیم و پس از آن هیچگونه نگهدارنده به آن اضافه نمیکنیم، کنسانتره میوه باید در شرایط سردخانه ای نگهداری شود.
سردحانه منفی -۱۸ درجه بهترین شرایط برای نگهداری کنسانتره میوه است.
البته بسته بندی کنسانتره میوه اسپتیک ۳ لایه کمک بزرگی است تا بتوان کنسانتره میوه را در شرایط انباری نیز نگهداری کرد.