بهترین خرید را در حوزه مواد غذایی بر پایه طعم های میوه می توان از شرکت فروش کنسانتره میوه انجام داد. ساختار کنسانتره میوه به دلیل ارگانیک بودن به شکلی است که در سایر فراورده های تولیدی توسط آن به راحتی فرمولاسیون می شود. پوره میوه مرغوب مورد نیاز مرباسازی و لواشک سازی ها نیز به همین روشن تولید می شود.
شناخت بیشتر از خط تولید کنسانتره میوه
خط تولید کنسانتره میوه در ایران توسط شرکت های اروپایی احداث و تجهیز می شود. خط تولید شرکت های برتوزی یا پادوان و … تنها نامی از برندهای کارخانجات کنسانتره سازی است.
بریکس کنسانتره میوه نشان دهنده چیست؟
شاید برای شما این سؤال باشد که معیار بریکس به چه معنی است و مشخص کننده چیست؟ بریکس در لغت به معنی میزان مواد جامد محلول در آب است. بریکس هر محصول شمایی از غلظت آن را نشان می دهد.
بریکس پوره میوه معمولاً عددی بین ۱۴ تا نهایتاً ۴۰ می باشد. میوه طبیعی نیز بریکس مشخصی دارد. مثلاً بریکس سیب از عدد ۸ تا نهایتا ۱۴ می باشد. هر چه این بریکس بالاتر باشد هزینه تولید کنسانتره سیب در کارخانه پایین تر می شود و تولید کننده کنسانتره سیب ترجیح می دهد سیب با بریکس بالاتر را خریداری کند.
در شرکت پارس فراور هر ساله در فصل تولید مسؤول خرید خط تولید کنسانتره سازی بریکس سیب های دریافتی را می سنجد و بار سیبی که بریکس بهتری دارد خریداری می شود.
معیار های دیگر جز بریکس نیز در کنسانتره اهمیت دارند که در زیر اشاره می شود:
- اسیدیته
- ph
- کدورت یا تربیدیتی
- کلریتی
- رنگ
تمامی مواردی که در آنالیز محصولات کنسانتره میوه و پوره میوه شرکت پارس فراور باید ببینید در لینک زیر برای انواع کنسانتره میوه و پوره میوه قابل دانلود می باشد:
آنالیز کنسانتره میوه و پوره میوهفروش پوره و کنسانتره سیب پارس فراور در ترکیه
از آنجا که با پیش آمدن تحریم های مالی و شخصی و شرکتی در ایران امکان صادرات مستقیم برای شرکت های ایرانی میسر نیست، فروش پوره و کنسانتره سیب پارس فراور که پر تیراژترین انواع پوره و کنسانتره میوه می باشند از طریق فروش به بازرگانی های دیگر کشور ها مانند ترکیه انجام می شود.
در این کشور ها ایرانیان اقدام به ثبت شرکت کرده اند و با خرید کنسانتره میوه به نام های حقیقی و حقوقی دیگر اقدام به صادرات کنسانتره میوه ها به دیگر کشورها می کنند.
فروش کنسانتره میوه خارجی در ایران
از آنجا که کنسانتره میوه مورد مصرف همیشگی صنایع آب میوه سازی ، لواشک سازی و مرباسازی و … می باشد، می توان گفت برخی از میوه های خارجی نیز که در ایران پرورش نمی یابند مورد نیاز این صنایع می باشد. انواع میوه های گرمسیری آسیای شرقی و کشورهای آمریکای جنوبی بسیار مورد استقبال در صنایع لبنیات و آب میوه ایران است/.
- پوره موز
- پوره انبه
- کنسانتره آناناس
- کنسانتره بلوبری
- کنسانتره گواوا
- کنسانتره لیچی
- کنسانتره کرن بری
- کنسانتره لیمو ترش
- کنسانتره پرتقال
این طعم ها در هر صنعت غذایی موجب فروش فوق العاده محصولات آن شرکت می شود. فروش کنسانتره میوه و پوره میوه ها به صورت عمده و در بشکه های با حداقل وزن ۲۲۰ کیلوگرم انجام می شود.
مواد اولیه مورد استفاده تولید کنندگان کنسانتره میوه
تولید کنندگان کنسانتره میوه نیز مانند هر صنعت دیگری به خرید مواد اولیه وابستگی شدیدی دارند. هر ساله قیمت میوه ها افزایش می یابد و تولید کننده کنسانتره ای موفق است که بتواند گردش مالی سنگین فصل تولید را متحمل شود.
سیب، آلبالو، انگور، پرتقال، لیمو ترش، خرما، توت فرنگی، انار، زردآلو، هلو میوه های منتخبی هستند که فراورده های آن ها مورد نیاز صنعت غذاست.
تولید کننده برای فروش کنسانتره میوه در فصل پس از تولید بیشترین سرمایه گذاری خرید میوه تازه را انجام می دهد.
خرید کنسانتره میوه را از مراکز معتبر انجام دهید تا یک همکاری دائم در خرید داشته باشید. بسیاری از شرکت های نوپا برای انجام معاملات سنگین کنسانتره میوه و پوره میوه گزینه های قابل اطمینان نیستند.