کنسانتره سیب ارومیه شهرت جهانی پیدا کرده و انواع واریته های سیب در این شهرستان پرورش می یابد. از آنجا که مقدار بسیار زیادی از تولید هر ساله برای تجارت به سایر کشورها نیاز به سورتینگ دارند؛ انواعی از سیب که کیفیت صادرات ندارند، به کارخانجات فروش میرود تا بهترین کنسانتره سیب برای مصارف مختلف طول سال نیز در دسترس باشد.
کنسانتره سیب ارومیه
کنسانتره سیب ارومیه در ایران با بهترین کیفیت تولید می شود و به صورت عمده و با قیمت پایینی فروش می شود. کارخانه های بسیاری هستند که هر ساله خریداران سیب های درجه ۳، پادرختی، لک زده، تگرگی و … را برای تولید فراورده کنسانتره میوه استفاده می کنند.
سیب محصولی است که جهت تأمین ویتامین های آ ب، ث، ای، کا و … بدن بسیار مورد تأکید پزشکان است. همچنین فیبر بسیاری که در یک عدد سیب وجود دارد موجب می شود تا از عنوان برای مصرف یک وعده کامل صبحانه و یا عصرانه بتوان استفاده کرد. با این حال سایر کنسانتره های میوه در ایران نیز تولید می شود.
انواع کنسانتره میوه
انواع کنسانتره میوه در فصل بهار و تابستان تولید می شوند که به مختصر موارد ذیل را نام میبریم:
- کنسانتره آلبالو
- کنسانتره انار
- کنسانتره انگور
- کنسانتره زرشک
- کنسانتره چغندر
- کنسانتره توت فرنگی
- کنسانتره لیمو ترش
- کنسانتره طالبی
- کنسانتره پرتقال
- کنسانتره وارداتی استوایی
کنسانتره های سیب هر ساله در حجم عمده در کارخانه کنسانتره سازی تولید میشود و در بسته بندی های اسپتیک و بهداشتی در بشک های فلزی آماده عرضه عمده به بازارهای آبمیوه سازی ایران و سایر کشورها می شوند. نگهداری انواع کنسانتره میوه برای طول مدت دو سال تضمین شده است. فروش انواع کنسانتره میوه در بازرگانی پارس فرار واحد سرخ فراوران در حال انجام است.