انار ایران را با نام شهرستان ساوه می شناسند. فروش کنسانتره انار شفاف ساوه برای بازارهای داخلی و خارجی بسیار پر رونق می باشد.
کنسانتره انار
انار یکی از پر خاصیت ترین میوه ها است. دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین A و C می باشد. دو نوع ترش و شیرین آن برای امراض مختلفی شفاست. مهمترین خاصیت انار رقیق سازی خون است و در اصطلاح عامیانه خونساز است و فشار خون را متعادل می سازد. همچنین برای داشتن بدنی سالم و با نشاط با خلق و خوی شاد و دور از غم و افسردگی مصرف مستمر فراورده هایی مانند کنسانتره انار توصیه شده است.
شهرستان ساوه در شمال استان مرکزی قرار دارد. این شهرستان دارای ۱۰ هزار هکتار باغ انار میباشد که سالانه به طور میانگین ۱۵۰ هزار تن انار از آن برداشت میشود. از آنجا که برداشت انار در یک ماه از سال انجام می گردد ترجیح باغداران بر فروش محصولاتشان به کارخانجات فراورده انار می باشد.
اولین فراورده اناری هم کنسانتره انار می باشد که دارای دز شفافیت متفاوتی است. با توجه به عدم پیش بینی درست از سفارشات آینده کنسانتره انار، تولیدات در مخازن بزرگی نگهداری می شوند و به هنگام سفارشات در بشکه های ۲۶۵ لیتری جهت ارسال آماده سازی می شوند. البته برای سفارشات کمتر در گالن های پت ۱۲ و ۲۵ کیلویی نیز قابل بسته بندی هستند. برای انواع کنسانتره میوه و یا پوره میوه ظرفیت متفاوتی در گالنها پر می شود.
از فروش کنسانتره انار با ترقیق سازی در صنایع آبمیوه سازی، پودر کیک و ژله، بستنی، روکش بستنی، اسموتی، نکتار و مربا و رب و … بسیار استفاده می شود و در طول سال در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد. کنسانتره میوه های ایران در فصل تابستان و پاییز و عمدتاً شهریورماه تولید می گردند تا برای نیاز حداقل یک سال مصرف کنندگان جوابگو باشد.
منبع: سایت کنسانتره و پوره میوه ایران