خرید کنسانتره آلبالو را از مراکز معتبر بخواهید چرا که انواع ارزان قیمت ترقیق شده بسیاری در بازار وجود دارد. باید بدانید کنسانتره همان آبمبوه نیست و اگر بر روی برخی پاکت های آبمیوه ذکر می شود، تنها یک غلط مصطلح است. در واقع کنسانتره محصولی غلیظ شده از میوه است که طی مراحلی به این صورت در می آید.
نحوه کار در کارخانه های تولید کنسانتره آلبالو
با توجه به شرایط بازار، تولید کنسانتره یکی از بهترین تولیدات برای سرمایه گذاری می باشد. یکی از میوه هایی که در کنسانتره از آن استفاده می شود، آلبالو است.
پس از انتقال آلبالو به کارخانه و طی کردن مراحل زیر محصول نهایی کنسانتره است
- شستشوی اولیه
- جداسازی میوه های نامطلوب توسط کارگران
- دم گیری: دم آلبالو ها با عبور از تعدادی غلطک از جنس کائوچو جدا می شود.
- هسته گیری و خرد کردن.
- حرارت دهی
- پرس کردن: رایج ترین روش برای استخراج آب میوه پرس آن است.
- آروماگیری: اواپراتور، تجزیه جزء به جزء و سرد کن
- شفاف سازی: با افزودن آنزیم و مواد کمکی شفاف سازی مواد صورت می گیرد.
- کنسانتره سازی: که به ۳ روش انجام می گیرد:
- روش حرارتی
- روش انجماد
- روش اسمز معکوس.
مراکز فروش کنسانتره
با توجه به انواع میوه های مختلف در هر استان، کارخانه های تولید کنسانتره در همان استان و یا نزدیک به آن استان متمرکز شده اند. در نتیجه برای سهولت در فروش کنسانتره در سایر استان ها نمایندگی فعال می پذیرند.
البته این نمایندگی ها بیشتر در استان هایی هستند که کارخانه های تولید آبمیوه، نکتار و سایر محصولات در آنجا وجود دارند.
خرید کنسانتره آلبالو امسال
کنسانتره به علت تسهیل در نگهداری و ماندگاری آن، محصولی است که از سوی کارخانه های آب میوه سازی مورد استقبال قرار گرفته است.
کنسانتره البالو نیز یکی از محصولاتی است که توسط کارخانه های تولید آب آلبالو، کمپوت، سس آلبالو و حتی بستنی خریداری می شود.