فروش کنسانتره انگور به عنوان یک طعم طبیعی شیرین مورد کاربرد صنعت غذا و آب میوه سازی است. خرید عمده کنسانتره میوه با رنگ و طعم طبیعی برای هر تولید کننده ای مورد درخواست بوده است. در سال ۱۴۰۰ هجری شمسی هستیم و فروش کنسانتره انگور سفید در حجم بالایی مورد درخواست کشور روسیه قرار گرفته است.
آب میوه سازان داخلی به صورت عمده و در ظرفیت قابل توجهی نیاز به کنسانتره میوه دارند.
شروع تولید کارخانه کنسانتره انگور سفید و قرمز
هر ساله با شروع فصل برداشت انواع انگور سفید و قرمز می توان برای تولید کنسانتره انگور اقدام کرد. شرکت پارس فراور با هدف تأمین بهترین کیفیت کنسانتره انگور، اقدام به تولید می کند. کارخانه کنسانتره انگور شرکت پارس فراور در فصل تابستان و پاییز در دو ماه فعالیت شبانه روزی در بالاترین ظرفیت تولید کنسانتره میوه این کارخانه فعالیت می کند.
تولید کنسانتره انگور سفید از واریته ها و مناطق زیر در قلب کشور به سفارش شرکت پارس فراور انجام می شود:
- انگور عسگری
- انگور فخری
- انگور یاقوتی
- انگور ریش بابا
- انگور رازقی
تمامی این انگور ها به صورت عمده از کشاورزان مناطق زیر به صورت نقدی خریداری می شود:
- استان فارس
- استان سمنان
- استان قزوین
- استان خراسان
- استان زنجان
بارگیری انگور به صورت عمده و با ظرفیت ده تن انجام می شود و پس از باسکول در کارخانه به قیمت روز تسویه حساب می شود.
این در حالی است که خرید کنسانتره میوه به صورت غیر حضوری و ارائه آنالیز مجصول انجام می شود. در مدت زمان سالهای گذشته تولیدی آب میوه های بازاری نیز به دلیل تسهیل در آماده سازی نوشیدنی علاقمند به مصرف کنسانتره میوه شده اند. الخصوص آب انگور طبیعی از طعم های فوق العاده مورد درخواست مشتریان می باشد.
قیمت کنسانتره انگور سفید و سیاه مرغوب
استعلام قیمت کنسانتره انگور سفید و سیاه را در این سایت اینترنتی و با ارتباط با کارشناسان فروش و بازرگانی انجام می دهند. کارشناس فروش به عنوان یک مشاور در کنار مشتریان است و پیش از خرید بهترین انواع کنسانتره میوه را به صورت مذاکره تلفنی را ارائه می کند.
قیمت کنسانتره انگور به صورت عمده و سایر کنسانتره میوه ها به صورت مرغوب تولید کارخانه کنسانتره سازی قابل انجام است.
مشخصات کنسانتره انگور
کنسانتره انگور با برگه آنالیز ارائه شده در پیج شرکت پارس فراور قابل دانلود است. مشتریان عزیز می توانند برای اطلاع از مشخصات بارگیری و بسته بندی موارد زیر را مطالعه بفرمایند:
- سیلو استیل کارخانه کنسانتره سازی اولین محل انباشت مطمئن محصول است.
- کنسانتره انگور به روش اسپتیک و در فرایند تولید تحت خلأ تولید می شود.
- بسته بندی کیسه اسپتیک عایق ۵ لایه است که بر روی نازل پرکن دستگاه بدون دخالت دست و در شرایط کامل استریل انجام می شود.
- کیسه اسپتیک پس از پر شدن در بسته بندی در بشکه های اولیه در سردخانه دپو می شود.
- با خرید کنسانتره انگور توسط مشتریان خرید بشکه نو فلزی و بارگیری انجام می شود.
- برای صادرات کنسانتره انگور بسته بندی به صورت پالت شده نیز انجام می شود.
رنگ کنسانتره انگور سفید
رنگ ظاهری کنسانتره انگور سفید که اسید تارتارات آن گرفته می شود به صورت شفاف است. این در حالی است که کنسانتره انگور کدر کنسانتره میوه ای است که اسید گیری نشده است.
شیرین طبیعی کنسانتره انگور سفید و تولید این محصول به صورت حلال در صنعت آب میوه سازی و شیرینی و شکلات بسیار مورد استفاده است.
مشتریان توجه داشته باشند قیمت کنسانتره انگور سیاه به دلیل خرید انگور سیاه با قیمت بالاتر معمولاً بیشتر از انواع کنسانتره انگور سفید است. خرید صادراتی کنسانتره انگور سفید به صورت عمده و در بسته بندی بشکه ای با تصمین کیفیت انجام می شود. کارخانجات کنسانتره سازی ایران برای تولید کنسانتره انگور معیار ضریب تبدیل انگور را در انگور مناطق مختلف در نظر می گیرند.
بنابراین برای فروش کنسانتره انگور سفید با قیمت خرید انگور سفید جدید محاسبه می شود.